Doortje Iipelaar

De Tilburgse kunstenares Doortje Ijpelaar is al vanaf haar jeugd gefascineerd door de natuur en de mens. Dit inspireert haar om heldere, krachtige kleuren te gebruiken: soms uitbundig, dan weer ingetogen. Met bladgoud geeft ze haar vazen nog meer luxe. Haar handbeschilderde vazen zijn zelfs zonder bloemen een lust om naar te kijken.

De vazen zijn 38cm groot en worden standaard geleverd met een binnenvaas waardoor de bloemen zich mooi laten schikken. Enkele exemplaren zijn ook verkrijgbaar in het grotere formaat van 52cm (zonder binnenvaas). Elke vaas is genummerd en beschikt over een certificaat van echtheid. Met een Doortje Iipelaarvaas heeft u een exclusief en tijdloos kunststuk in huis.

De vazen van Doortje Iipelaar zijn zowel in de winkel als via onze webshop te koop.

Potten en vazen

Bent u op zoek naar een bijzondere vaas of pot? In onze winkel vindt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod van exclusieve potterie en vazen. Stuk voor stuk oogstrelende objecten die uw bloemen of planten nog meer tot zijn recht doen komen. Ons aanbod wisselt voortdurend. Elke keer weten we weer een bijzondere collectie voor u samen te stellen. Loop gerust regelmatig bij ons binnen om het nieuwe aanbod te bewonderen.
 

Des Pots

De keramieken potten en vazen van het Nederlandse merk Des Pots zijn geïnspireerd op de natuur. Afgewerkt tot in de kleinste details, soms zelfs sprookjesachtig. Bijna als kunstobjecten waar je uren naar kunt blijven kijken. De producten van Des Pots zijn niet via de webshop te bestellen, maar uitsluitend in onze winkel verkrijgbaar.

Bekijk het exclusieve assortiment Doortje Ijpelaar vazen in de webshop