joyflowers-bloemen-square

Bloemen

Bloemen verleiden. Bloemen verblijden. Bloemen troosten en bloemen bieden hoop.

Al duizenden jaren worden bloemen door mensen over de hele wereld gebruikt bij ceremonies. Als symbolen voor vreugde, hoop, liefde en troost. In onze winkel vindt u een grote keuze aan snijbloemen en decoratieve takken. Ons team stelt met veel liefde voor het vak, creativiteit en deskundigheid een boeket of bloemstuk voor u samen, passend bij elke gelegenheid.

Voor speciaal bloemwerk of rouwwerk gaan wij graag persoonlijk met u in overleg over uw wensen en de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit in onze winkel voor advies of om voorbeelden van professionelen bloemwerken te bekijken.

Via onze webshop kunt u heel gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen.

Wij hebben een eigen bezorgdienst die uw met zorg samengestelde bestelling bezorgt in Valkenburg, Houthem, Vilt, Sibbe, Schin op Geul, Berg en Terblijt, Klimmen of Hulsberg. Indien u voor 12.00 uur uw bestelling doorgeeft, wordt die nog dezelfde dag bezorgd!
Als u elders in Nederland of zelfs in het buitenland een bloemetje bezorgd wil hebben, dan is dat ook mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij verzendorganisatie Fleurop Interflora. Wij maken het boeket dan niet zelf, maar dit wordt dan gemaakt door onze fleurop-collega in die woonplaats.

Via onze webshop kunt u heel makkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen.

Benieuwd naar ons bloemen assortiment?