joyflowers-bloemen-square

Bloemen

In onze winkel treft u een grote keuze aan snijbloemen, drie maal per werk zelf ingekocht bij de veiling Rhein-Maas te Herongen.
Ons enthousiaste vakbekwame team maakt hiermee mooie boeketten en gespecialiseerd bloemwerk, desgewenst geheel naar uw eigen smaak samengesteld.

Wij verzorgen alle soorten bloemwerk, voor iedere gelegenheid.
Bloemstukken voor verjaardagen, openingen, feesten, bedrijven, maar ook bruidsboeketten en rouwarrangementen.
Wij zijn van mening dat foto’s een verkeerd beeld kunnen geven.
Het aanbod bij de kweker en de veiling is iedere dag anders dus de garantie dat een boeket hetzelfde uit komt te zien als op een foto kan niemand u geven.

Kom gerust een langs in onze winkel voor advies of om enkele professionele boeken in te kijken. Wij zorgen voor een deskundige uitleg en al het bloemwerk wordt met veel zorg en passie gemaakt.

Via onze webshop kunt u heel gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen.

Wij hebben een eigen bezorgdienst die uw met zorg samengestelde bestelling bezorgt in Valkenburg, Houthem, Vilt, Sibbe, Schin op Geul, Berg en Terblijt, Klimmen of Hulsberg. Indien u voor 12.00 uur uw bestelling doorgeeft, wordt die nog dezelfde dag bezorgd!
Als u elders in Nederland of zelfs in het buitenland een bloemetje bezorgd wil hebben, dan is dat ook mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij verzendorganisatie Fleurop Interflora. Wij maken het boeket dan niet zelf, maar dit wordt dan gemaakt door onze fleurop-collega in die woonplaats.

Via onze webshop kunt u heel makkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen.

Neem eens een kijkje in onze winkel of bekijk onze webshop

Webshop   Onze winkel