Maison Berger

Joy Flowers is dealer van de exclusieve geurcollectie van Maison Berger.

Al 120 jaar zuivert, reinigt en parfumeert Maison Berger uw huis. De geurbranders van Maison Berger zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor het verdrijven van onaangename luchtjes in huis. Inmiddels zijn ook geurkaarsen, geurstokjes, mist diffusors en parfums voor in uw auto aan het assortiment toegevoegd om uw huis te voorzien van een heerlijke geur.

Maison Berger is vaak gekopieerd of geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Door katalytische oxidatie draagt Maison Berger bij tot de zuivering van de binnenlucht en verspreidt desgewenst een heerlijk parfum.

Wij beschikken over veruit de grootste collectie Maison Bergerproducten van Limburg. Bij ons kunt u naar hartenlust komen ruiken en testen welke geur het beste bij u past.

De producten van Maison Berger zijn ook via onze webshop te bestellen.

Via onze webshop kunt u heel gemakkelijk Lampe Berger bestellen en laten bezorgen.

Wij hebben een eigen bezorgdienst die uw met zorg samengestelde bestelling bezorgt in Valkenburg, Houthem, Vilt, Sibbe, Schin op Geul, Berg en Terblijt, Klimmen of Hulsberg.

Indien u voor 12.00 uur uw bestelling doorgeeft, wordt die nog dezelfde dag bezorgd! Als u elders in Nederland of zelfs in het buitenland een bloemetje bezorgd wil hebben, dan is dat ook mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij verzendorganisatie Fleurop Interflora. Wij maken het boeket dan niet zelf, maar dit wordt dan gemaakt door onze fleurop-collega in die woonplaats. Via onze webshop kunt u heel makkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen.

Bekijk onze Maison Berger geurcollectie in de webshop