products-joyflowers-34892305-omi7m7696zhpd0b3790i6g6ixg0iha530g5gryayg05u83904thgf348uyroeilwg

Lampe Berger

Lampe Berger is het product dat het beste helpt tegen onaangename luchtjes in huis, vaak gekopieerd of geïmiteerd maar nooit geëvenaard. In tegenstelling tot andere systemen die de geurtjes alleen maar verbergen maakt het verspreidingssysteem van Lampe Berger het mogelijk onaangename luchtjes, zoals kook- en tabakslucht, te vernietigen.

Door katalytische oxidatie draagt Lampe Berger bij tot de zuivering van de binnenlucht en geeft daarna desgewenst een heerlijk parfum. In onze winkel vindt u meer dan 40 verschillende soorten branders en evenzoveel soorten parfums; veruit de grootste collectie in de regio.

U kunt bij ons altijd terecht voor een demonstratie en u kunt uitgebreid een heerlijk parfum uitzoeken via de testers. Ook erg leuk om kado te geven en te krijgen!

Via onze webshop kunt u heel gemakkelijk Lampe Berger bestellen en laten bezorgen.

Wij hebben een eigen bezorgdienst die uw met zorg samengestelde bestelling bezorgt in Valkenburg, Houthem, Vilt, Sibbe, Schin op Geul, Berg en Terblijt, Klimmen of Hulsberg.

Indien u voor 12.00 uur uw bestelling doorgeeft, wordt die nog dezelfde dag bezorgd! Als u elders in Nederland of zelfs in het buitenland een bloemetje bezorgd wil hebben, dan is dat ook mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij verzendorganisatie Fleurop Interflora. Wij maken het boeket dan niet zelf, maar dit wordt dan gemaakt door onze fleurop-collega in die woonplaats. Via onze webshop kunt u heel makkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen.

Neem eens een kijkje in onze winkel of bekijk onze webshop

Webshop   Onze winkel